TURPADDLING PÅ SUP
Ståpaddlas mest klassiska och omtyckta turpaddlingar är utan tvekan Säveån, Fattighusån eller Vallgraven. Alla med helt olika karaktär, men med det gemensamt att dom bjuder på en fantastisk och skiftande omgivning; Säveån med sin Amazonas-liknande natur som slingrar sig genom varierad bebyggelse och vägnät. Fattighusån med passage rakt genom ett spektakulärt Liseberg som doftar spunnet socker och popcorn. Och Vallgraven i Göteborgs absoluta centrum med allt vad det innebär. 

En av våra instruktörer; Maria Cerboni, startade organiserade SUP-turer på dessa platser redan 2014. Sedan dess har vi hållit otaliga paddlingar här med olika teman och inriktningar. Som en gemensam nämnare för våra turpaddlingar är att vi alltid lägger in stort fokus på paddlingsteknik samt säkerhet. Alla olika kunskaps-nivåer kan vara med på dessa turpaddlingar. Även många nybörjare tar sina första paddlingstag med oss här. 

Vi inleder alltid turerna med teori, paddlingsteknik, säkerhet samt vår specialanpassade uppvärmning för SUP.
Håll även utkik efter våra fasta turer här: Corpo store

Halvvägs in på  turen av Säveån. Halvvägs in på turen av Säveån.


STÅPADDLA SÄVEÅN
Följ med på en härlig tur genom Göteborgs egna Amazonas. Turen startar vid Partille station där vi inleder med teknikgenomgång och en mjuk uppvärmning. Under den fina paddlingen, som bjuder på en spännande urban känsla i blandning med storslagen natur, så får ni även individuella tekniktips på vägen. Har vi tur ser vi kanske också några av de bofasta bävrarna i ån! Turen går i lätt medström och tar ca 2 timmar.

Lån av bräda, paddel, leash (fotkoppel) och flytväst ingår.
Pris från 695:- (395:- med egen utrustning)

(Logistik; Vi paddlar från punkt A (Partille station), till punkt B (Gamlestaden). Antingen tar man pendeltåget upp till Partille station från Göteborg (ca 16 min), eller så ordnar man med skjuts. Vid startplatsen står Ståpaddlas följebil där man kan lägga av eventuella ombyten eller värdesaker. Bilen följer sedan turen ner till mötesplatsen i Gamlestaden. Ytterligare info vid bokning).
Frågor: info@stapaddla.se / 0730-487014

Fattighusån genom Liseberg. (Går även att passera utan att bli blöt!) Fattighusån genom Liseberg. (Går även att passera utan att bli blöt!)


STÅPADDLA FATTIGHUSÅN
Från det att vi skapade denna centralt placerade turen så har den varit en av de snabbast fullbokade. Inte konstigt då paddlingen är så lättillgänglig med start och stopp strax utanför Valhalla i centrala Göteborg. Turen bjuder på en vacker och spännande paddling med passage genom självaste Liseberg, förbi Ullevi och genom charmiga Gårda. 
Detta är ett utmärkt tillfälle att prova SUP för första gången, eller för att finslipa sin teknik och samtidigt få en härlig tur mitt inne i stan.
Start vid Valhalla med teknikgenomgång och mjuk uppvärmning. Feedback av teknik och tips under hela paddlingen. Turen tar ca 1,5 timme. Ytterligare info vid bokning

Lån av bräda, paddel, leash (fotkoppel) och flytväst ingår.
Pris från 495:- (295:- med egen utrsutning)

Frågor: info@stapaddla.se / 0730-487014

Vallgraven efter att ha passerat Lejontrappan. Vallgraven efter att ha passerat Lejontrappan.


STÅPADDLA VALLGRAVEN
Vill du uppleva hur det är att ståpaddla under en bro mitt i stadskärnan av Göteborg, och höra hur det låter när en spårvagn rullar förbi strax ovanför dig? Och samtidigt uppleva stadens många kända platser genom att lugnt glida fram på kanalen och ta del av ett omväxland stadsliv. Då är detta turen för dig. På Ståpaddla kallar vi detta vår stadsvandring, fast på vatten. 
Turen inleds med teknikgenomgång och en mjuk uppvärmning. Vi paddlar sedan i grupp med olika stopp och insuper stadsmiljön. Turen lämpar sig för alla olika nivåer av paddlare och tar ca 2 timmar.
Ytterligare info vid bokning

Lån av bräda, paddel, leash (fotkoppel) och flytväst ingår.
Pris från 595:- (295:- med egen utrsutning)

Frågor: info@stapaddla.se / 0730-487014