SIC MAUI / RS 14´0 x 23.0" / 2019 / Demobräda

Ord. pris: 
28 990 kr
Rea:
22 490 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1786856
Du sparar: 
6 500 kr (22%)
Antal:
Demobräda i nyskick. Tillfälle!
SIC´s nya racebräda. En av de absolut snabbaste all-water-brädorna på marknaden med otaliga topplaceringar den första säsongen som teamet körde den; Olukai, Association of Paddlesurf Professionals Tour - Ho’okipa Beach on Maui, the Carolina Cup och inte minst på The Euro Tour. Att det är en extremt mångsidig tävlingsbräda visar den genom att prestera i både sprint, långdistans och inte minst i tuffa downwind- och surfförhållanden. 
Volymdistributionen med perfekt avvägd balans mellan nos och akter i alla storlekar har genererat en serie som är mycket snabb, men också lätt att trimma och att snabbt bli vän med. Ett nedsänkt däck i mittsektionen som planar ut för en flackare yta mot aktern ger bästa möjligheter för manövrering i både tajta pivot-svängar vid race, men skapar också en lättmanövrerad bräda vid downvind och surf. Bottenformen har en längsgående kanal för att skapa ett tryck som leder ut mot akterfenan. Detta genererar mer sidostabilitet redan vid lägre farter och ger en ökad riktingsstabilitet. 

Längd: 14´0" (426,7 cm)
Bredd: 23" (58,4 cm)
Volym: 271 liter
Vikt: 10,6 kg 

Teknik: SCC; Single Carbon Composite biaxial carbon, Innegra-förstärkning i nosen + kanter + akter, PVC-förstärkt däck, EVA croc skin, U.S. fenbox med 12K Carbon Weedless 8,3" fena, Gore-Tex-plugg, EZ-Grab-handtag, en leash plugg, avtagbara race-handtag