SIC MAUI / OKEANOS 12.6 x 27 / 2019

Ord. pris: 
17 800 kr
Rea:
16 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1902239
Du sparar: 
1 305 kr (7%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Gillar du aktiv turpaddling och träning, där bästa glid och stabilitet är ett krav, då är Okeanos brädan för dig. Brädan har samma DNA som SIC Mauis framgångsrika RS-modeller för tävling och racing. Men här omstöpt till en ännu mångsidigare bräda som snabbt blivit en stor favorit oavsett paddlingsnivå.

Konkaviteten i aktern, i kombination med kanaler skapar både snabb accelleration och ökat glid. Och på samma gång får du en fantastisk riktningsstabilitet. För att ytterligare skapa mångsidighet kan brädan köras antingen med singelfena, eller med två små thrusters (sidofenor). Bra om du vill köra på mycket grunda vatten, eller göra riktigt smidiga landningar på stränder. Två olika positioner för pack-nät, fram och bak, gör att du lätt kan balansera brädan med tung packning för längre turer. 

Tillverkad i GC+ (Glasfiberkomposit + Innegra) med dubbelt kompositlager i kombination med ek-laminat på toppen. Extra Innegra-förstärkning på nosen, aktern och kanterna för att skydda mot slag och stötar. Halkskydd med krokodil-mönster i EVA-gummi. Kommer med en  12K carbonfena i anti-sjögräsmodell. FCS2-thurster boxar för sidofenor (sidofenor säljs separat). SIC Mauis omtyckta bärhandtag; EZ-Grab. Två positioner för packnät, leash-plugg samt kamera-fäste i nosen.

Längd: 12´6" / 381 cm
Bredd: 27.0" / 68,6 cm
Vikt: 13,2 kg (+/- 10%)
Volym: 240 liter