SIC MAUI / TAO SURF 11´6 / 2022

Pris:
10 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1786858
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
TAO-serien från SIC erbjuder en oöverträffad kombination av prestanda, hållbarhet och kvalitet in i minsta detalj. Detta är SIC´s nya instegsbrädor som gillas lika mycket av avancerade och rutinerade paddlare som av förstagångspaddlare. Den klassiska longboardformen i kombination med en perfekt avvägd bottenkurva skapar möjligheter att både paddla effektiv turpaddling och att utvecklas i små till medelstora vågor. 
TAO 11´6 är för många den optimala allroundbrädan med sin extra längd och bibehållna slanka outline. Fortfarande kvick och lättmanövrerad i vågor, men med ett ännu bättre glid än sina kortare syskon vid paddling i platt vatten. Lika bra för SUP-Yoga och fitnessträning som de andra brädorna i TAO-serien. Denna brädan kan hela familjen och alla vänner ha roligt och utvecklas på.
 
Längd: 11´6" (350 cm)
Bredd: 32,5" (82 cm)
Volym: 215 L
Vikt: 13,5 kg 

Rekommenderad vikt: Paddlare under 110 kg

Teknik: ST-konstruktionen bygger på ett yttre thermoformat polymer-skal som ger ett ytterst starkt första skikt. Under detta skikt ligger ett lager av glasfiber som binder ihop de yttre lagren med EPS-kärnan. Brädan kommer med klick-fena från FCS (FCS Connect), samt möjlighet till två sidofenor (FCS I). EVA-däck i honeycomp-mönster och ett nytt ergonomiskt centrumgrepp för att bäras enkelt.