SIC MAUI / TAO AIR GLIDE 10.6 / 2019

Ord. pris: 
8 590 kr
Rea:
7 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1861475
Du sparar: 
600 kr (7%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Ny favorit från SIC Maui när det gäller uppblåsbara brädor i högsta kvalitet.
Denna bräda är speciellt utformad för paddlaren som är ute efter mångsidighet och prestanda. Fin att turpaddla på, men också speciellt utformad för att vara den perfekta brädan för SUP-yoga och SUP-fitness. Bland annat utrustad med många olika handtag och fästpunkter för övningar med träningsband, samt flera punkter för infästning och förankring vid SUP-yoga-klasser. 
Brädan är också en stor favorit för de som vill ha en bräda på däcket till sin båt. Dels för dess höga material-kvalitet. Men också för att den är lättpaddlad, stabil och utrustad med små pack-nät både på nosen och på aktern.

Tillverkad i de mest högkvalitativa materialen på marknaden för att skapa en hållbar och lätt bräda. Drop Stich Construction (DSC) med Single Skin Technology (SST), som skapar högsta möjliga styvhet och formstabilitet vid minsta möjliga tryck.
Levereras i SIC Maui´s robusta ryggsäck som även är utrustad med små hjul. Dubbel-agerande pump med ergonomiskt grepp. Reparations-kit. SIC Maui original leash (fot-koppel / fångrem). 8.0" Mahi-fena. Extra låg Air7 fenbox.

Längd: 10'6" | 320cm 
Bredd: 33.0" | 83,8cm
Viktt: 10.5 kg 
Volym: 305 L