SIC MAUI / RS AIR-GLIDE / 12.6 x 29 / 2021

Pris:
10 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1990913
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
SIC Mauis stora framgångar med den nya RS-serien i hård komposit har nu översatts till en högpresterande variant i uppblåsbart format. Detta är enligt oss den mest mångsidiga och snabbaste brädan du kan hitta i 14 fots storlek när det gäller uppblåsbart. Stort fokus på att brädan skall prestera bra i många olika förhållanden, och dessutom vara rolig och lätthanterlig att utveckla sin paddling på. Är du ute efter en optimal uppblåsbar bräda för träning, touring och möjlighet att köra racing på; Då är RS Air Glide perfekt för dig.
 
Tillverkad i högkvalitativ Carbon Fusion Lite (CFL), som skapar högsta möjliga styvhet och formstabilitet redan vid pumptryck kring 15 psi. Optimalt tryck mellan 15 - 20 psi. Förutom det inre formstabila lagret som är varmbakat mot det yttre PVC-lagret, så ligger det två carbon-band exteriört för ytterligar stabilitet längsledes. En av de mest formstabila, högpresterande och väldesignade uppblåsbara brädorna på marknaden. 

9.0" Fena i nylon, fenbox i Air 7 polukarbonat med extra låg profil för bättre hydrodynamik, diamantmönstrat EVA-grepp på däcket, 2 st race-handtag, 1 st centrum-handtag, litet lastnät, två-stegs-pump, leash, ryggsäck med hjul, reparations-kit. 

Längd: 12'6" | 381 cm 
Bredd: 29.0" | 73,7 cm
Vikt: 10,1 kg 
Volym: 320L

Rekommenderad viktklass: Paddlare under 104 kg