SIC MAUI / RS 14.0 x 21.5 LV / 2021

Pris:
32 290 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1990996
Antal:
Kommentar till butiken:
SIC´s prisbelönta och vinstrika racebräda. Här 21,5" i LV-utförande (LV) med lägre volym än standard 21,5". Optimerad för paddlare under 70 kg. Ytterligare trimmad med ännu bättre plattvattensegenskaper och riktningsstabilitet. En av de absolut snabbaste all-water-brädorna på marknaden med otaliga topplaceringar den första säsongen som teamet körde den; Olukai, Association of Paddlesurf Professionals Tour - Ho’okipa Beach on Maui, the Carolina Cup och inte minst på The Euro Tour. Att det är en extremt mångsidig tävlingsbräda visar den genom att prestera i både sprint, långdistans och inte minst i tuffa downwind- och surfförhållanden. 
Den nya volymdistributionen med perfekt avvägd balans mellan nos och akter i alla storlekar har genererat en linje brädor som är mycket snabba, men också lätta att trimma och att snabbt bli vän med. Ett nedsänkt däck i mittsektionen som planar ut för en flackare yta mot aktern ger bästa möjligheter för manövrering i både tajta pivot-svängar vid race, men skapar också en lättmanövrerad bräda vid downvind och surf. Bottenformen har en längsgående kanal för att skapa ett tryck som leder ut mot akterfenan. Detta genererar mer sidostabilitet redan vid lägre farter och ger en ökad riktingsstabilitet. 

Längd: 14´0" (426,7 cm)
Bredd: 21,5" (54,6 cm)
Volym: 240 liter 
Vikt: 10,5 kg 

Rekommenderad viktklass: Paddlare under 70 kg

Teknik: SF Super Fly Construction. Full carbon och PVC sandwich EPS-kärna. (Topp, botten och 360-graders kanter). Förstärkt däck, EVA croc skin, U.S. fenbox med 12K Carbon Weedless 7.0" fena, Gore-Tex-plugg, EZ-Grab-handtag, en leash plugg