Vi hjälper dig att hitta den bästa utrustningen för SUP!
I vår butik hittar ni några av de varumärken som vi själva använder, säljer och distribuerar. Bara utprovade produkter i högsta kvalitet. Vi själva är ytterst noggranna med utrustningen, och vårat mål är alltid att du skall hitta det som passar dig bäst. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller kanske vill prova någon av våra produkter.

Brädor och paddlar från SIC MAUI
SIC är stand up paddlingens främsta märke när det gäller kombinationen av kvalitet, brädkänsla, sortiment, och det allra viktigaste; prestanda. 
SIC grundades på ön Maui och bygger på ett arv från flera olika paddlingsformer i öppet hav. Märkets downwindbrädor har skapat sig marknadens starkaste rykte genom otaliga segrar genom åren i de allra största tävlingarna. Till och med topp-paddlare som representerar andra stora brädmärken beställer ibland SIC´s custom-brädor, om-loggade och målade i sitt brädmärkes färger, för att ha det bästa när det gäller. All denna kunskap har gått raka vägen in i SIC´s alla olika standardbrädor.
I SIC´s motto; five star performance, så ligger högsta fokus på en unik brädkänsla och viljan att fortsätta att bredda sporten med kvalitetsprodukter. Det finns numera en SIC för alla typer av paddlare, alla discipliner och alla olika förhållanden. För mer information, besök gärna också  www.sicmaui.com

Brand of the year 2018: SIC MAUI
Gear of the year 2018: SIC MAUI RS-serien