Lär dig STAND UP PADDLING på riktigt. vi har kurser och utbildningar för alla olika nivåer

loading...

svenska sup certifikatet


Välkommen till Ståpaddlas instruktörsutbildning för Stand Up Paddling / SUP.
Utbildningen riktar sig både till dig som vill skaffa en bred och solid grund för att introducera nya ståpaddlare till sporten, samt till dig som vill träna redan aktiva paddlare inom SUP. 

SVENSKA SUP-CERTIFIKATET bygger på att behärska och förstå ståpaddlingens grundläggande principer, och att sedan kunna förmedla dessa på ett pedagogiskt, säkert och inspirerande sätt.

SVENSKA SUP-CERTIFIKATET är etablerat och utvecklat av Ståpaddla som är en fristående organisation vilken aktivt arbetat med utveckling av SUP sedan aktivitetens inträde som etablerad vattensport. Förutom att utveckla bräd- och paddlingsteknik, öka medvetandet kring säkerhet, så är organisationens mål att bredda och definiera sporten. 
Med fristående menas att organisationen Ståpaddla är obunden till förbund eller sammanslutningar. Samtidigt är samarbetet och utbytet med olika aktörer inom surf, kanot och sjösäkerhet en fundamental och betydelsefull del i arbetet. Läs mer här.

tips! boken "ståpaddla! turpaddling på sup"


”Ståpaddla! Turpaddling på SUP” levererar inspiration och kunskap till dig som vill upptäcka paddelbrädans fina egenskaper för turpaddling. Boken riktar sig också till dig som ståpaddlar med utomhusträning som fokus. Paddlingsteknik, tips om utrustning och säkerhet blandas med spännande diskussioner om balans och hydrodynamik. 
Boken passar alla nivåer av paddlare. Från nybörjare som vill lära sig SUP på riktigt, till avancerade som vill utveckla detaljer i teknik och öka sin förståelse kring ståpaddling.Att beställa hos:
Books on Demand
Bokus
Adlibris

teknikutveckling i sup

Det finns inte ett rätt sätt att ståpaddla. Men det finns naturlagar och fysiologiska principer som är grundläggande inom all form av paddling. Utifrån dessa parametrar sätter vi vårt fokus. Genom att förstå, utmana och samspela med alla variabler kommer du lättare hitta din personliga och optimala teknik. Kurser

event

Vi skräddarsyr event och träningar för din förening eller klubb, ditt företag, eller din privata grupp. Kontakta oss för att skapa ett upplägg som passar just er. Kontakt
 

board yoga sweden

Besök vår syster-sida för SUP-yoga! Här finner du spännande kurser och event. Board Yoga är givetvis igång hela året, och under den kallare säsongen kör vi kurser inomhus. Board Yoga Sweden.

Målet med Nordic Downwind är att bredda medvindspaddlingen på SUP genom att inspirera och visa att downwind kan göras på många olika sätt, i många olika väder. Läs mer under Turpaddlingar.