SIC MAUI / BULLET 14.0 x 27.5 / SF 2022

Pris:
34 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1795797
Typ:
SIC MAUI / BULLET 14.0 V3
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Bullet 14.0 är den optimala brädan för downwind. En ikon och måttstock för brädor inom open-water-kategorin. Vinnare av otaliga downwind-tävlingar genom åren. Belönad i media av bl a SUP Connect awards for Best Board Overall och Best All Around Board, och vunnit utmärkelser från Men’s Health och Outside Magazine, för att nämna några.

Gång på gång visar även Bullet upp sig som en exceptionell touring- eller fripaddlingsbräda. Inte minst med Brandon Prince världsrekordpaddling (The Long Paddle) runt Storbritanien 2021; Hundratals besök på olika stränder, 400 mil paddling i extremt varierande väder och vattenförhållanden. 

På V3 har nos-rockern trimmats för att både förbättra up-wind-egenskaperna, samt ytterligare minska risk för dykning i riktigt branta och korta vågor. Aktern har fått en breddning på några procent för att skapa bättre acceleration, samt för att ge en ökad stabilitet från rail-to-rail.

Ett självklart val för den dedikareade downwindpaddlaren. Briljerar lika mycket i ojämna skandinaviska förhållanden, som på Hawaii eller på ställen som River Gorge. Även mycket omtyckt av aktiva turpaddlare som vill ha en bräda med exeptionellt brett användningsområde.

Längd: 14´0" (426,7 cm)
Bredd: 27,5" (69,8 cm)
Volym: 291 liter
Vikt: 11,5 kg

Rekommenderad viktklass: Paddlare under 111 kg

Teknik: SF Super Fly Construction. Full carbon och PVC sandwich EPS-kärna. (Topp, botten och 360-graders kanter). Förstärkt däck, EVA croc skin, U.S. fenbox med 12K Carbon Weedless 7.0" fena, Gore-Tex-plugg, EZ-Grab-handtag, en leash plugg