Väder:
DMI - Danmarks Meteorologiska Institut
SMHI
Windguru

Tips:
Träna SUP-Yoga: BOARD YOGA SWEDEN
Event och Yoga med Maria Cerboni: corpo.se
Blogginlägg av Pontus Ny: Blog Pontus Ny

Videos:

Besök vår butik för att få hjälp med den bästa utrustningen för SUP!
- Här hittar ni några av de varumärken som vi själva använder, säljer och distribuerar. Bara utprovade produkter i högsta kvalitet. Vi är noggranna med utrustningen och vårat mål är alltid att du skall hitta det som passar dig bäst. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller kanske vill prova någon av våra produkter.

SIC MAUI
SIC är stand up paddlingens kanske främsta märke när det gäller kombinationen av kvalitet, brädkänsla, sortiment, och det allra viktigaste; prestanda. 
SIC grundades på ön Maui och bygger på ett arv från flera olika paddlingsformer i öppet hav. Märkets downwindbrädor har skapat sig industrins starkaste rykte genom otaliga segrar genom åren i de allra största tävlingarna. Till och med topp-paddlare som representerar andra stora brädmärken beställer ibland SIC´s custom-brädor, om-loggade och målade i sitt brädmärkes färger, för att ha det bästa när det gäller. All denna kunskap har gått raka vägen in i SIC´s alla olika standardbrädor.
I SIC´s motto; five star performance, så ligger högsta fokus på en unik brädkänsla och viljan att fortsätta att bredda sporten med kvalitetsprodukter. Det finns numera en SIC för alla typer av paddlare, alla discipliner och alla olika förhållanden. För mer information, besök gärna också  www.sicmaui.com